Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A főtt tojásokat kettévágom és sárgájukat kiszedem. A fehérjébe rakom majd vissza a tölteléket. A főtt sonkát, zöldhagymát összevágom, vagy darálón ledarálom. Utána az összes többi hozzávalóval együtt, jól (habosra) kikeverem. Ezután visszatöltöm a fél tojásfehérjékbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sajttal,petrezselyemmel díszítem.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
dori37
2014.09.07 14:59
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt tojásokat, fehérjébe rakom, főtt sonkát, összes többi, tojásfehérjékbe, petrezselyemmel, visszatöltöm, hozzávalóval, zöldhagymát, kettévágom, sárgájukat, tölteléket, összevágom, tojásokat, kikeverem, ledarálom, fehérjébe, díszítem, újhagyma, kiszedem, darálón, Sajttal, habosra, szerint, összes, sonkát, Koktél, Ezután, tejföl, vissza, tojás, sonka, újhagyma, kanál tejföl, ízlés szerint mustár,
|
|
|
|
|